Saturday, March 03, 2007

Geert vergaloppeert zich als een dol peerd

Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (...) zijn van plan zich eens lekker in de kijker te stuntelen. Het gedoe om Albayrak en Aboutaleb en hun loyaliteitsprobleem heeft de Nederlandse belastingbetaler (aaarrrghh, ik begin al als een echte VVD-er te klinken) een hele lange dag vergaderen in de Tweede Kamer gekost. Zo zijn er wat forse uurlonen doorheen gejast.
Geert: jij staat het niet toe dat Albayrak in haar nieuwe functie als staatssecretaris asiel-zaken gaat oordelen over Turkse aspirant Nederlanders. Wordt wakker: jij oordeelt toch ook als Nederlands Tweede Kamer lid - en daardoor wetgever - over Nederlanders? Jij en de jouwen bepalen toch ook het belastingspercentage dat de Nederlanders moeten betalen , hoe hard we op de snelweg mogen rijden, hoeveel kinderbijslag we krijgen, hoe hoog de zorgpremie is die wij allen verplicht zijn te betalen? Waarom zou de "ook-Turkse" Albayrak dan niet kunnen oordelen over haar Turkse landgenoten?
Waarom dat vijanddenken? Je praat over "de Turken", "Turkije", "de Marokkanen" en "Marokko" alsof het onze vijanden zijn, die we buiten de deur moeten houden?
Jouw partij is de partij van de vrijheid voor 600.000 Nederlanders. Gelukkig hoor ik daar niet bij!
Sukkel !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home